Wanhoop Drongen: de 3G spot

De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

vrijdag, september 29, 2006

Speeldag 5

Wanhoop - Vitesse Landegem: 16-6

"Topscorer Filip is er niet bij. Een mooie gelegenheid voor de andere spelers om hun doelsaldo op te drijven." Zo klonk het voor de wedstrijd. In de reeks 'Verkoop het vel van de beer nooit voor hij geschoten is', kregen we het deksel al na enkele minuten op de neus. 0-1 achter. Doelpunt gescoord door de nummer 11. Die zou trouwens alle 6 de treffers van Vitesse Landegem voor zijn rekening nemen. Duidelijk een versterking dus voor de Augustijnjongens...
Het precieze scoreverloop kan ik niet meer reconstrueren. Misschien in de toekomst een taak voor de delegué. Voel je je aangesproken, Johan? Wat ik wel nog weet is dat de twee Thomassen ons eerst langszij en daarna op voorsprong brachten. Prijs voor de meest onbaatzuchtige assist gaat naar Geert Derre voor zijn goddelijk pasje opzij zodat Marc de bal maar voor het inleggen had. We gingen uiteindelijk rusten met een vrij comfortabele 6 of 7-2 voorsprong.
Op zijn eentje bracht de Landegemse nummer 11 met 3 doelpunten nog even spanning in de wedstrijd door Vitesse op 7-5 te brengen, maar gelukkig konden we de kloof verder uitdiepen. Nadat hij het veld verliet na een discussie met de scheidsrechter wisten we nog enkele keren te scoren.
Voor de statistieken: Geert Derre scoorde 2 doelpunten, Thomas Renson 3 en Thomas Dewulf meent zich te herinneren dat hij er 4 scoorde. Ik stel voor om dat meteen naar boven af te ronden tot 5. Dan komt Marc op 6 uit en hebben we een mooie reeks 3-4-5-6.
Afspraak volgende woensdag om 19 uur - jawel, zeven uur 's avonds - in het HIGRO. Daarna party in de Vooruit met Goose.

Aanwezig: Hans, Raf, Stijn, Thomas Dewulf, Thomas Renson, Marc, Geert Derre
Coach: Geert Strynckx
Afgevaardige: Johan Pauwels