Wanhoop Drongen: de 3G spot

De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

maandag, november 13, 2006

Speeldag 10

Wanhoop - Arfa Gent: 11-3

Het leek wel of de nederlaag tegen Intervendetta nog niet goed verteerd was. Raf was na vorige wedstrijd zelfs zo van de kaart dat hij uit pure frustratie een verkeersbord ramde met zijn auto.
Misschien was dat de reden voor het misverstand met Hans, waardoor de tegenstander verrassend op een 0-1 voorsprong kwam? Nochtans was Hans in het geel gehuld, net zoals de scheidsrechter. Arfa kwam zelfs op 0-2, maar toen vond Wanhoop het blijkbaar welletjes. Peter en Marc stelden orde op zaken en toen Thomas Dewulf vanuit een scherpe hoek de 3-2 voorsprong nette, begon het iets beter te lopen. Marc en Filip diepten de kloof uit tot 5-2 aan de rust.
Onze 'delegué' liet zich weer van zijn meest irritante kant zien, maar herstelde het misverstand door als een volleerd banktycoon te delegeren en Geert Strynckx te belasten met het bijhouden van de doelpuntstatistieken.
Zonder overweldigend te spelen, wist Wanhoop verder uit te lopen, via doelpunten van Marc, Thomas Renson, Marc (2 x), Thomas Renson en Thomas Dewulf.
Arfa probeerde aanvankelijk wel de aansluiting te forceren door resoluut een spits helemaal vooraan te plaatsen en die daar te laten blijven. Uiteindelijk leverde het maar 1 doelpunt op.
Onze massaal opgekomen supportersschare keek genietend toe en liet zelfs geen gemor optekenen toen Wanhoop met kansen begon te morsen.

Aanwezig: Hans, Raf, Peter, Filip, Marc, Thomas Renson, Thomas Dewulf
Doelpunt(en): Marc (5 x), Thomas Dewulf (2 x), Thomas Renson (2 x), Filip, Peter