Wanhoop Drongen: de 3G spot

De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

dinsdag, november 21, 2006

Speeldag 11

De Cup Gent - Wanhoop: 9-2

Tja, duidelijke cijfers zeker. Ons team kende een complete offday, op enkele schaarse lichtpunten na. De afwezigheid van Raf liet zich duidelijk voelen achteraan. Niemand stond echt te springen om zijn taak over te nemen. Vanavond was het een geluk dat we over een ruime kern beschikken, zodat we elkaar toch wat konden aflossen in deze calvarietocht.
De Cup Gent maakte dankbaar gebruik van de geboden ruimte, zodat we bij de rust al tegen een 3-0 achterstand aankeken. Zelf geslaagde combinaties op de gladde sporthalvloer neerzetten, lukte amper.
Even leek de kentering in de maak, toen Filip vrij snel in de tweede helft de 3-1 nette. Het was echter uitstel van executie want amper een minuut later stond het 4-1. De Cup Gent speelde gegroepeerd en ze gingen diep wanneer ze konden. Veel te veel dus. Pas bij 7 of 8-1 (een mens zou van minder de tel kwijtraken) slaagde Kristof er bij zijn eerste officiƫle match in meteen te scoren. Als dat geen veelbelovend begin is ;-)
Voor De Cup liep het intussen zo vlot dat hun nummer 7 zelf een mooi nummertje uit zijn short schudde, maar Hans stond klaar met een gepaste parade. Uiteindelijk blies de scheidsrechter af bij een 9-2 eindstand. En daar hebben niets tegen in te brengen.

Aanwezig: Hans, Peter, Filip, Marc, Thomas Renson, Geert Strynckx, Kristof
Doelpunt(en): Filip, Kristof