Wanhoop Drongen: de 3G spot

De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

dinsdag, november 28, 2006

Speeldag 12

Wanhoop - Real Streets Gent: 8-0

De Heer zij geprezen dat Geert Derre de taak op zich nam om een gedetailleerd verslag neer te pennen. Volgende keer een paswoord voor de blog, inloggen maar en wireless invoeren rechtstreeks vanop de Wanhoop tribune. Blijkbaar duurde het 8 minuten eer we een eerste keer scoorden. Zo gaat met die verwende supporters: vroeger al blij als we ├╝berhaupt een goaltje meepikten, nu klagen over dat ze 8 minuten moeten wachten op een eerste doelpunt ;)
Filip brak dus de ban op voorzet van Stijn. Het werkte blijkbaar inspirerend voor Marc, want na een sublieme controle à la Thierry Henry (enfin, zo maakt hij zichzelf toch wijs) joeg hij de bal tegen de touwen. In de 18e minuut slaagde Raf erin de bal te recupereren en op zijn beurt de doelman het nakijken te geven. Veel fouten ook in de eerste helft, zonder echt gemeen te zijn. Toch kreeg de Real Streets goalie terecht geel toen hij Thomas tegen de grond werkte.
De tweede helft was amper 4 minuten ver toen Marc mooi aflegde voor Filip, die zijn tweede van de avond nette. Amper een minuut later slaagt Marc er in om de genadesteek toe te dienen: 5-0 na een strak schot links over de grond. De veer was duidelijk gebroken en de match kabbelde voort. Geert toonde zich eens te meer een waardige vervanger voor Hans en hield in de elfde minuut met enkele mooie saves de nul op het bord. Het was wachten tot de 20e minuut eer Wanhoop opnieuw scoorde, na een mooie combinatie tussen Raf, Thomas en Marc. Langs de zijlijn acht Marc het daarna tijd voor een Comedy Capers nummer waarbij na een lichte baltoets gezwind tegen de vloer slaat. Thomas mag in de 3 slot minuten nog 2 goals op zijn rekening schrijven. Volgende week andere koek met de verplaatsing naar Oepidus en het ontbreken van een aantal spelers.

Aanwezig: Geert Strynckx, Filip, Marc, Thomas Renson, Raf, Stijn
Doelpunt(en): Filip (x 2), Marc (x 3), Thomas (x 2), Raf