Wanhoop Drongen: de 3G spot

De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

vrijdag, december 15, 2006

Speeldag 13

Oepidus Gent - Wanhoop: 5-3

Is het nu Oepidus of Oedipus? Officieel is het de eerste optie, maar gezien er een aantal motherfuckers rondliepen bij deze ploeg, blijft de twijfel bestaan.
Hans moest verstek laten gaan en ook Peter, Thomas, Thomas, Ive en Kristof waren er niet. Dat betekende dus krasselen om met 5 aan de aftrap te verschijnen. Krasselen deden we echter niet op het veld, want we slaagden erin mooi te blijven combineren, de hele match door. Het liep zelfs zo goed dat we veel te hoog begonnen te storen, waardoor Oepidus een aantal keren in de geslagen bres dook en wist te scoren. Bij de rust keken we tegen een 3-0 achterstand aan.
Met de moed der wanhoop vochten we terug, maar het mocht niet zijn. Telkens we een aansluitingstreffer scoorden, wisten zij onmiddellijk tegen te prikken. De hele match werd er gespeeld op het scherp van de snee en vooral de kapitein van Oepidus toonde zich van zijn slechtste kant door voortdurend fouten te maken, te provoceren en te mekkeren tegen de scheidsrechter. Tot in diens kleedkamer toe, na een 5-3 zege... Il faut le faire.
Geert ging ook nog even door het lint na een charge door de Oepidus-spits, maar de scheidsrechter telde tot 103 en hield het hoofd koel.

Aanwezig: Geert Strynckx, Filip, Marc, Raf, Stijn
Doelpunt(en): Filip, Marc, Raf