Wanhoop Drongen: de 3G spot

De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

vrijdag, december 15, 2006

Speeldag 14

Wanhoop - Fladderak Aalter: 5-7

Wordt het dit jaar opnieuw een zwarte decembermaand, net zoals vorig seizoen? Zo ziet het er wel naar uit, want voor de tweede keer op rij gingen we onderuit. Ditmaal tegen Fladderak Aalter, een sportieve tegenstander en absolute verademing na de match vorige week.
Kristof stond voor de tweede keer dit seizoen aan de aftrap en bedankte door alle 5 de treffers aan te tekenen.
We moesten het klaren zonder scheidsrechter, maar Johan deed het alweer uitstekend. Thx Johan!
Aalter verscheen met 8 spelers aan de aftrap, wij mochten er ditmaal 2 op de bank plaatsen. Na 3 minuten laat Kristof zijn eerste treffer optekenen. Hij passeert de keeper en schiet de bal via de verdediger in een scherpe hoek binnen. Aalter blijft niet bij de pakken zitten en stelt 4 minuten later gelijk via hoekschop. Amper een minuut later tekent Kristof voor de 2-1 op aangeven van Filip. Via een dubbele een-twee met Peter lopen we zelfs uit tot 3-1. De afwezigheid van Raf laat zich duidelijk voelen achterin, want Hans moet een dubbele save uit zijn mouw schudden. Een vrijstaande aanvaller duwt luttele minuten later de 3-2 door de benen van Hans, maar even later wordt een bijna verloren aanval toch nog binnengekopt door... Kristof.
In de tweede helft komt Aalter meteen stevig opzetten en na amper 6 minuten staan de bordjes in evenwicht. Elke fout wordt genadeloos afgestraft. Na een time out halverwege de tweede helft, scoort Fladderak nog tweemaal. Gebrek aan concentratie bij ons? Elk tegendoelpunt lijkt wel een kopie van het vorige, met het scenario balverlies-goal. Pas in de drie├źntwintigste minuut slaagt Kristof erin ons op 5-7 te brengen, maar ondanks een stevig slotoffensief blijven we met lege handen achter. En de verplaatsing naar Ikaros belooft ook al niet veel goeds...

Aanwezig: Hans, Geert Strynckx, Filip, Marc, Peter, Kristof
Doelpunt(en): Kristof (x 5)