De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

dinsdag, januari 30, 2007

Speeldag 17

Wanhoop - Willem Tell Knesselare: 5-8

De oplettende lezer zal al gemerkt hebben dat we van speeldag 14 direct naar speeldag 17 wippen... Over 15 en 16 kunnen we kort zijn: verloren en slecht gespeeld. Beterschap leek in zicht vanavond. Al vrij snel scoorde Thomas de 1-0, maar op de 13e minuut kwam Willem Tell langszij op de counter toen Raf zich even miskeek op de bal. De 1-2 volgde een minuut later met een mooi gekruist afstandschot. In tegenstelling tot vorige week gingen de kopjes niet hangen, maar sloegen we keihard terug. Vanuit een onmogelijke hoek (en vooral met de nodige dosis geluk) nette Marc de 2-2. Meer nog: in de 16e minuut kwamen we opnieuw op voorsprong: na een slim tikje van Marc vuurde Raf een van zijn kanonskogels op het doel van de tegenstander. Lang konden we niet genieten want amper 2 minuten later hees Willem Tell zich op gelijke hoogte. Via een Wanhoopbeen verdween de bal achter Jo in doel.
Waar Wanhoop in de eerste helft nog behoorlijk presteerde, bleek de tweede helft een maat voor niets. Een slechte uittrap komt snel terug en meteen staat de 3-4 op het bord. Even later worden we koud gepakt na dom balverlies, een scenario dat zich 5 minuten later nog eens herhaalt. En 6 minuten later nog eens. Filip jaagt nog even hoop in de Wanhoop-harten door de 4-7 te scoren, maar 4 minuten later staat Willem Tell paraat om een rebound binnen te duwen. Stijn mikt zijn goaltje nog mee door onhoudbaar binnen te knallen, maar dat blijkt voer voor de statistieken.