De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

zondag, februari 25, 2007

Speeldag 21

Wanhoop - Divine Gent: 8-3

Wanhoop had iets recht te zetten na de beschamende 3-3 uit de heenmatch. Zouden ze daar ook in slagen? Marc en Kristof waren er niet bij wegens een bezoek aan de Zamu Awards, maar Thomas & Thomas tekenden opnieuw present.
De 0-1 viel echter al vroeg in de match. Wanhoop herpakt zich en een aanval met Stijn en Filip stuit op de keeper. Jammer, want 2 minuten later scoort Divine de 0-2. Thomas Dewulf is erop gebrand om een sterke prestatie neer te zetten en schiet op het kwartier op de paal. Uitstel van executie voor Divine, want Stijn scoort met links de aansluitingstreffer op pas van Raf. De keeper weet een poging van Thomas Dewulf nog te pareren, maar na 20 minuten staan de bordjes weer in evenwicht na een hakje van Thomas Dewulf naar Thomas Renson. Een minuut later mag Wanhoop alweer juichen. In het geharrewar voor doel weet Stijn de 3-2 te scoren. Wanhoop probeert de kloof nog verder uit te diepen, maar een aanval op links met een mooie dribbel van Thomas Dewulf eindigt naast en op een kopstoot van Raf redt de keeper, terwijl Thomas Renson op de paal besluit.
Net voor rust jaagt Stijn de spanning weer in de match door de 3-3 in eigen doel te trappen. Thomas Dewulf vindt het echter welletjes, dribbelt en scoort de 4-3.
Hans toont zich in de tweede helft weer een betrouwbaar sluitstuk door de bal uit zijn doel te ranselen na balverlies door de Wanhopers. In de 7e minuut legt Thomas Renson slim af voor Filip, die de 5-3 binnentrapt. Nog eens 6 minuten later weet Thomas de bal te recupereren, waarop Raf keihard binnenknalt. De spanning verdwijnt uit de wedstrijd en Thomas Dewulf kan de bal meepikken van een struikelende tegenstander. Hij plaatst nog een sambadansje en schiet de bal dan via de keeper binnen. Net voor affluiten speelt Thomas Dewulf door naar Raf, die naast de keeper binnenschiet. Goed voor het vertrouwen in het licht van de derby tegen Berdi.

Aanwezig: Hans, Raf, Filip, Thomas Dewulf, Stijn, Thomas Renson
Doelpunt(en): Kristof (x 5), Marc (x 4), Filip, Raf