De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

dinsdag, maart 13, 2007

Speeldag 23

Wanhoop - SVS Deaf Gent: 7-3

Uit de heenmatch wisten we al dat deze tegenstander niet te onderschatten viel. Hoewel we met genoeg verwittigde mannen op het plein stonden, wisten de kerels van Deaf Gent ons toch te verrassen. 0-1 en alweer op achtervolgen aangewezen. Niet voor lang echter, want de bordjes hingen al snel in evenwicht. Nog voor de rust liepen we uit tot 3-1. Tja, de namen van de doelpuntenmakers moet ik julie schuldig blijven, want trouwe reporter Geert Derre was niet aanwezig en Geert Strynckx kampte met een hevige schrijfkramp.
Het record van snelste Wanhoopgoal is alweer verpulverd. Na nauwelijks 5 seconden in de tweede helft liet Marc de netten trillen vanop rechts. Een schicht die de doelman niet eens had zien passeren. Als er in 3G een ploeg is die onder haar waarde staat gerangschikt, is het wel Deaf Gent. Ze toveren af en toe mooie combinaties op het rubber, maar tellen nog wat zwakke schakels om bovenaan te kunnen meedraaien. De scheidsrechter floot af bij een 7-3 stand. Met deze overwinning hijst Wanhoop zich nog wat steviger bovenaan de middenmoot.

Aanwezig: Hans, Raf, Filip, Thomas Renson, Stijn, Marc
Doelpunt(en): goede vraag