Wanhoop Drongen: de 3G spot

De avonturen van een zaalvoetbalploeg in 3G

dinsdag, maart 13, 2007

Speeldag 24

Intervendetta - Wanhoop: 4-1

Met knikkende knieën zakten we af naar de HIPSO sporthal. Intervendetta mag dan intussen wat van zijn pluimen hebben verloren, ze prijken nog altijd op een tweede plaats. Doch wat bleek: Intervendetta had er geen goed oog in en maakten haast een vreugdesprong toen ze zagen dat we met zijn vijven aan de aftrap verschenen. Jonas van de Ché en de P toonde zich bereid om telefoonoperator bij nakende bevallingen te spelen, waarvoor dank.
We zouden excuses kunnen aanhalen als HIPSO ligt ons niet, Raf was er niet bij, we waren maar met zijn vijven, enzovoort, maar Intervendetta was net dat tikkeltje beter. Hoewel, met wat geluk had er misschien meer ingezeten. Dat bleek toen Wanhoop op voorsprong kwam via Marc die vanop rechts de keeper het nakijken gaf. Bij de rust had Intervendetta echter al orde op zaken gesteld met een 1-2 voorsprong.
In de tweede helft probeerde Wanhoop de scheve situatie recht te trekken, maar het was Intervendetta dat nog tweemaal scoorde. De vermoeidheidliet zich stilaan voelen bij Thomas, die er al een pittige avondtraining in het veldvoetbal had opzitten, en bij Filip, die met een Ardennenklassieker in de kuiten zat.
Enfin, volgende match beter. Hoewel, dan is het tegen de leider Ikaros, dus laat maar

Aanwezig: Hans, Filip, Thomas Dewulf, Stijn, Marc
Doelpunt(en): Marc